Lapin Lukko

painijaosto

  
  

Kolmen pronssin painipäivä

Aikaisemmin Haukiputaan kisat on painittu Jatulissa mutta tänä vuonna painijat kutsuttiin Virpiniemen liikuntaopistolle perinteiseen Eero Tapio turnaukseen. Lapin Lukosta kutsuun vastattiin vain kolmella painijalla kun enempää ei liikkeelle saatu.

Sampo Saarinen paini ensimmäistä kertaa 17 v. ikäluokassa kun nuorempia ikäluokkia ei ollut tarjolla. Kolmesta matsista yksi voitto ja pronssia kaulaan on ihan hyvä tulos. ET turnaus oli Sampolle kevään finaali joten palkontopallille on hyvä päättää tämä kausi.

38 kg: 1. Saku Määttä (Oulun pyrintö), 2. Eetu Lamberg (Vaajakosken Kuohu), 3. Sampo Saarinen (Lapin lukko), 4. Roni Thomasson (Kemin Into).

Otto Malinen paini myös mallikkaasti neljä ottelua. Kahdesta ensimmäisestä Otto kiepitteli 10-1 ja 10-0 voitot. Kolmas ottelukin oli näpeissä mutta niskalenkin passaus ei ihan toiminut. Pronssimatsissa kieppi puri taas ja 8-0 voitolla Otolle pronssia lapaan.

58 kg: 1. Henri Halonen (Lapin Veikot), 2. Juho Lamberg (Vaajakosken Kuohu), 3. Otto Malinen (Lapin lukko), 4. Paavo Nikkilä (HSKT), 5. Arttu Pauna (Kemin Into), 6. Lauri Pikkarainen (Joensuun Voimailu-kerho), 7. Mehram Javanmir (Kajaanin Juntta).

Riku Tolkkinen voitti kaksi ottelua ja hävisi kaksi joten pronssia Rikullekin

80 kg: 1. Otto Ketonen (Ilmajoen Kisailijat), 2. Eemeli Nisula (Haukiputaan Heitto ), 3. Riku Tolkkinen (Lapin lukko), 4. Iiro Piippo (Vaajakosken Kuohu), 5. Aaro Mäki-Jouppila (Ilmajoen Kisailijat).

Copyright © 2011. All Rights Reserved.